YouTube Facebook

U kunt op vele manieren actie voeren

Persoonlijke actie

Voor een concrete activiteit of investering bij Inca Educa, die wij graag met u uitzoeken, kunt u bij verjaardagen, huwelijksfeesten, bedrijfsjubilea, vormsel- en communiefeesten etc. een bijdrage vragen. U kunt een veiling organiseren, een rommelmarkt, poffertjes bakken, op Koningsdagmarkten staan en nog veel meer.

Actie via bedrijf of serviceclub

Bedrijven kunnen ter gelegenheid van jubilea geld aan Inca Educa ter beschikking stellen. Zij kunnen ons uitnodigen voor verkoop van producten en poffertjes bakken tijdens kerstvieringen en andere festiviteiten. Sommige bedrijven stellen (via de OR) een deel van het salaris beschikbaar aan goede doelen. En bedrijven kunnen in natura sponsoren door advies of goederen.

Koop Postkaarten

Mapje met 6 postkaarten uitgegeven met motieven van inca designs op aardewerk. Een leuk cadeau voor verjaardagen, kerstpakketten etc.
Prijs: €7,50 (excl. verzendkosten)
Bestellen: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het aantal mapjes en het postadres.

Postkaarten